Προσπάθεια της Όλγας Μαρκογιαννάκη για συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ

Αποτέλεσε η χθεσινή της προεκλογική ομιλία στο γεμάτο από κόσμο μουσείο Τσιτσάνη

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής την πολιτική της ομιλία στα Τρίκαλα, η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Όλγα Μαρκογιαννάκη.

Όπως κατέγραψε  ο «δ» την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και σύζυγο του Τρικαλινού Σταύρου Τριγώνη, προλόγισε ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή.

Κατά την ομιλία της η κ. Μαρκογιαννάκη άσκησε δριμεία κριτική στη κυβέρνηση για το θέμα της ακρίβειας, αλλά και για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ακόμα και σήμερα η Θεσσαλία, εννέα μήνες μετά τις καταστροφές που άφησε πίσω της η θεομηνία Daniel, καθώς όπως τόνισε τα έργα αποκατάστασης δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, ούτε έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις στους δικαιούχους, κάτι για το οποίο φέρει βαριά ευθύνη η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη είπε πως θεωρεί τα Τρίκαλα ως το δεύτερο σπίτι της και ζήτησε από τους Τρικαλινούς να δώσουν συνειδητή ψήφο στο ΠΑΣΟΚ, ισχυροποιώντας την φωνή και την παρουσία του στην Ευρώπη και παράλληλα να στηρίξουν και την δική της υποψηφιότητα, για να αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για τα συμφέροντα της χώρας και των Ελλήνων.

 

Δ.Π

Σχετικές δημοσιεύσεις