Προβλήματα μέσα στην πόλη λόγω της κακοκαιρίας

Η συνεχόμενη ισχυρή βροχόπτωση από τα ξημερώματα έχει προκαλέσει προβλήματα τόσο μέσα στην πόλη όσο και στα χωριά του Δήμου αλλά και όλης της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων.

Σχεδόν όλοι οι δρόμοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα από την μεγάλη στάθμη του νερού, ενώ περιοχές όπως η Μπάρα έχουν πληγεί για ακόμη μια φορά με σπίτια να έχουν πλημμυρίσει και ο δρόμος που βρίσκεται το 10ο δημοτικό σχολείο να έχει μετατραπεί σε ποτάμι. Επίσης προβλήματα έχουν καταγραφεί σε πολλές συνοικίες, ακόμη και στο κέντρο της πόλης στην Πλατεία Δεσποτικού και στην Φλεγίου με το νερό να έχει μπει σε αυλές και σε υπόγεια.

Στην οδό Πύλης πλημμύρισε βιοτεχνία επίπλων και υπάρχει κίνδυνος και για την γαλακτοβιομηχανία La Farm. Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στο Λογγάκι καθώς έχουν πλημμυρίσει αυλές και σπίτια, ενώ μεγάλο είναι το πρόβλημα και στα Μεγάλα Καλύβια και στο Κεφαλόβρυσο όπου υπάρχει κίνδυνος για την επιχείρηση Όμηρος.

Επιπλέον έχουν αρχίσει να φουσκώνουν επικίνδυνα οι στάθμες των νερών των ποταμών, με μερικά εξ αυτών να έχουν να ξεχυλίσει με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την περιοχή μας.

Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων λένε πως η βροχόπτωση θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Σχετικές δημοσιεύσεις