Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 17-01-2023
1. Από ώρα 08:00 – 12:00 στο Μεγαλοχώρι, όχι το χωριό από Μεγαλοχώρι δεξιά της Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης έως το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ, οι βιοτεχνίες, Τζάκια Στεργιούλας, Κλωτσοτήρας, Ψύχος, Γκοργκόλης, Μπούσια, Μαγειρίας, τα αρδευτικά, Φ/Β, ποιμνιοστάσια, βιοτεχνλιες της περιοχής περιμετρικά αυτών.
Ολιγόλεπτη διακοπή από 08:00 – 08:10 και από 11:50 – 12:00 το χωριό Μεγαλοχώρι, το εκκοκκιστήριο δεξιά και αριστερά δρόμου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων, εργοστάσιο Κλίαφας, τμήμα της οδού Πατουλιάς αριστερά και δεξιά, ψυγεία Λαναρά, Σίδερα Γαλάνης, Βαγγελοκώστας, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Τρικάλων Καρδίτσας από τον κόμβο Μεγαλοχωρίου έως και το μουσικό γυμνάσιο, μάντρες αυτοκινήτων, Μόκιας καθώς και Ταπητοκαθαριστήριο Αμβράζη, Τάμπος, Ι. ΚΤΕΟ Κουτσονάσιος.

2. Από ώρα 08:00 – 12:00 στα Τρίκαλα: τμήμα της οδού Πατουλιάς αριστερά και δεξιά, μπετό Παπακώστας, Μηχανουργείο Μέρκαντας και βιολογικός καθαρισμός.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18-01-2023
1. Από ώρα 08:00 – 11:00 στο Μεγαλοχώρι: τμήμα του χωριού έξοδος προς Λάρισα έως και μετά έπιπλα Κόκκας καθώς και οι οικίες περιμετρικά του γυμνασίου.
Ολιγόλεπτη διακοπή από 08:00 – 08:10 και 10:50 – 11:00 από το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ δεξιά και αριστερά της Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης έως Μεγαλοχώρι, της περιφερειακής οδού όπισθεν Μεγαλοχωρίου αριστερά και δεξιά έως κόμβο Μεγαλοχωρίου, στα Τρίκαλα περιφερειακός Τρικάλων Ιωαννίνων, οι οικισμόι Τρίκκης, Λεπροκαρυάς, Σωτήρας, Περδικοράχης, Χαϊδεμένης, δεξιά της Ε.Ο. Τρικάλων Ιωαννίνων προς Καλαμπάκα, τα χωριά, Ράξα, Αρδάνι, Ρίζωμα, Πλάτανος, οι βιοτεχνίες, βιομηχανίες, αρδευτικά, Φ/Β, των παραπάνω περιοχών.

ΠΕΜΠΤΗ 19-01-2023
1. Από ώρα 08:00 – 14:00 στους Ταξιάρχες όπισθεν ΒΙΟΣΕΡ έως και το χωριό Χρυσαυγή ο ΧΥΤΑ, αριστερά και δεξιά δρόμου Χρυσαυγής Μεγαλοχωρίου έως και βιοτεχνία επίπλων Καρρά, τα βουστάσια, χοιροστάσια, Φ/Β, αρδευτικά της περιοχής.
Ολιγόλεπτη διακοπή από 08:00 – 08:15 και 13:50 – 14:00 στα χωριά: Ζηλευτή, Παλαιόπυργος, Κρηνίτσα, Λίοπρασο, Λαγκαδιά, Αγρελιά, οικ. Λογγάκι, φυλακές Τρικάλων, ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ, καθώς και η οδός Λογγακίου από Άγιο Νεκτάριο έως Παλαιόπυργο αριστερά και δεξιά, οι βιοτεχνίες, βιομηχανίες, Φ/Β, βουστάσια, χοιροστάσια, των παραπάνω περιοχών.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Σχετικές δημοσιεύσεις