Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ χθες στα Τρίκαλα

Η κοινωνία δοκιμάζεται και έχει ανάγκη από μια πολιτική δύναμη στέρεη και δυνατή για να σταθεί δίπλα στον κάθε πολίτη

Νίκος Σκορίνης και Μαρίνα Κοντοτόλη οι ομιλητές στην εκδήλωση στη «Σουίτα» που είχε πολύ κόσμο

 

Μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Σουίτα ArtCafé, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη κοπή της πίτας και ομιλία από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Νίκου Σκορίνη.

Όπως κατέγραψε ο «δ», την πίτα έκοψαν από κοινού ο Νίκος Σκορίνης μαζί με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Τρίκαλα Μαρίνα Κοντοτόλη και τον Γραμματέα της ΝΕ Σταύρο Νταούλα, ευχόμενοι σε όλους μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία για όλους, αν και όπως τόνισαν η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για τον ελληνικό λαό από όλες τις απόψεις.

Τόσο η Μαρίνα Κοντοτόλη, όσο και ο Νίκος Σκορίνης στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν διεξοδικά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει ακόμα πιο δυνατός στη κοινωνία, ενώ αναφέρθηκαν διεξοδικά στα μεγάλα προβλήματα που έπληξαν τη Θεσσαλία και δη στο νομό Τρικάλων, από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα ασκούσε και ασκεί υπεύθυνη και ουσιαστική πολιτική για τους πολλούς, ενώ παράλληλα είναι το μόνο κόμμα που βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του κάθε πολίτη διαχρονικά, ήταν το μήνυμα που προέκυψε από την εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος, ξεχωρίσαμε τις παρουσίες του πρώην Βουλευτή Χρήστου Σιμορέλη, του πρώην Πρόεδρου του ΣΕΠΕ Τρικάλων Γιώργου Τσιάκαλου, του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Νάκου, του πρώην Αντιδημάρχου Μετεώρων Δημήτρη Λύπα, του πρώην Προέδρου του Νοσοκομείου Τρικάλων και την Δημοτικού Συμβούλου Πύλης Δημήτρη Παρθένη, του Στρατηγού ε.α. Χρήστου Πουλιανίτη κ.α.

 

Δ. Π.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις