Πανελλήνια διοργάνωση για το Moto Cross στο Πρίνος του Δ. Τρικκαίων

Μια πολύ μεγάλη διοργάνωση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό διεξάγεται στον Δήμο Τρικκαίων. Στην πίστα Μότο Κρος Πρίνου «Μάκης Κωφός», ο ΜΑΣΤ (Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων), με τον Δήμο Τρικκαίων και την περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώνουν τον 7 ο και τελικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Moto Cross 2023. Πρόκειται για μια διοργάνωση πανελλήνιου χαρακτήρα, καθώς στους τελικούς του πρωταθλήματος θα διαγωνιστούν κορυφαίοι οι αθλητές και αθλήτριες που διεκδικούν το πρωτάθλημα σε κάθε κατηγορία.

Η πίστα που έχει αναβαθμιστεί από τον Δήμο Τρικκαίων με τη συνεχή συνεργασία με τον ΜΑΣΤ, πλέον μπορεί να φιλοξενήσει σημαντικούς αγώνες, όπως ο συγκεκριμένος, ο τελικός του Πρωταθλήματος.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου 2023, από τις 10:00 το πρωί. Την πρώτη ημέρα θα γίνουν οι δοκιμές, χρονομετρήσεις και η προεργασία και το κυρίως «μενού» των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Θα διεξαχθούν 9 διπλοί αγώνες, για τις ισάριθμες κατηγορίες Moto Cross.

Η είσοδος – ενίσχυση του ΜΑΣΤ είναι 5 ευρώ.

Σχετικές δημοσιεύσεις