Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων: Προσοχή στους πλανόδιους επιτήδειους

Φαινόμενα άρσης της απαγόρευσης μετακινήσεων με στόχο την αποκομιδή κέρδους –χωρίς να υπολογίζουν την διάδοση του κορονοϊού- καταγγέλλει η Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων εφιστώντας την προσοχή των Τρικαλινών.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ΕΒΕ Ν. Τρικάλων αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων, ύστερα από πολλές καταγγελίες συναδέλφων επαγγελματιών ότι κάποιοι άλλοι (συνάδελφοι) πειρατές εκμεταλλεύονται τους νόμιμους καταστηματάρχες, που έχουν κλείσει με απόφαση της κυβέρνησης τα μαγαζιά τους και γυρίζουν στα σπίτια με ένα τσαντάκι στο χέρι, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες, όχι μόνο τις οικονομικές, που δρουν σε βάρος νόμιμων συναδέλφων, αλλά ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μεταδώσουν ή να κολλήσουν κορονοϊό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους αυτούς τους απερίσκεπτους να δείξουν σεβασμό και κατανόηση να περάσει η μπόρα αυτής της λαίλαπας και να μην είναι αυτοί η αιτία του κακού.  Το ίδιο υπεύθυνοι είναι και αυτοί που τολμούν και τους βάζουν στα σπίτια τους.

Σας παρακαλούμε πολύ όλους σας να δείξετε την πρέπουσα κατανόηση.  Είναι ανάγκη όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους συνανθρώπους μας.  Θυμόμαστε όλοι να τηρούμε τα μέτρα των ειδικών.

Μένουμε σπίτι!».

Σχετικές δημοσιεύσεις