Ομιλία Σαχινίδη χθες για τις ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη υπεύθυνη αντιπολιτευτική φωνή απέναντι σε μια αναξιόπιστη κυβέρνηση

 

Σε πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ μίλησε το απόγευμα της Κυριακής στο μουσείο Τσιτσάνη των Τρικάλων, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του Ιουνίου Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος επισκέφθηκε τα Τρίκαλα στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα..

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας πως έχει τεράστια ευθύνη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και μάλιστα συγκαλύπτει τους πραγματικούς ενόχους που έφταιξαν για το τραγικό αυτό δυστύχημα που κόστισε 57 ανθρώπινες ζωές. Από τα βέλη της κριτικής του δεν γλύτωσε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, που ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδοκιμάστηκε από τον Ελληνικό λαό, με εκλογικό ποσοστό πολύ μικρότερο απ΄ αυτό που είχε όταν είχε φύγει από την κυβέρνηση.

Ο Φίλιππος Σαχινίδης ζήτησε από τους παρισταμένους στις ευρωεκλογές να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ, ως τη μόνη σταθερή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη που θα ασκήσει αντιπολίτευση στη κυβέρνηση και θα εργαστεί για το καλό του τόπου.

 

Δ. Π.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις