Οι παίκτες του Α.Ο Τρίκαλα ενίσχυσαν το έργο των Σακαφλιάδων

Την προσπάθεια των Σακαφλιάδων να ενισχύουν κάθε Τρικαλινή οικογένεια και όχι μόνο που αντιμετωπίζει δυσκολίες αυτή την περίοδο, συνέδραμαν οι παίκτες του Α.Ο. Τρίκαλα, οι οποίοι παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία του Συνδέσμου. Οι Σακαφλιάδες ευχαρίστησαν τους παίκτες, με αυτή την ανάρτηση στο fb:

 

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα το απόγευμα αφού αντιπροσωπεία παιχτών του Α. Ο. Τρίκαλα επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου μας φέρνοντας ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό το εγχείρημα που αναλάβαμε από την προηγούμενη εβδομάδα για να ενισχύσουμε τους συνανθρώπους μας στην Τρικαλινή κοινωνία που έχουν ανάγκη αλλά και τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Κρήτη (η αποστολή των δεμάτων θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας).

Θα θέλαμε από τη μεριά μας να ευχαριστήσουμε θερμά τους Παντελή Ριζογιάννη, Χρήστο Νιάρο, Νίκο Σκόνδρα, Ανδρέα Σταμάτη και Αστέριο Γιακουμή που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου μας, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά πως οπαδοί και παίκτες είμαστε πραγματικά μια οικογένεια.

Υπενθυμίζουμε πως η παράδοση αλλά και η παραλαβή προϊόντων πρώτης ανάγκης από όσους επιθυμούν συνεχίζεται καθημερινώς στα γραφεία του Συνδέσμου κατά τις ώρες 18:00 – 20:30.

Τέλος, περιμένουμε τα μηνύματα σας στη σελίδα μας και παιδιά του Συνδέσμου θα έρθουν άμεσα στο χώρο σας να σας επισκεφθούν προσφέροντας σας μια ελπίδα χαράς στις δύσκολες και περίεργες εποχές που ζούμε.

 

Από το fb των Σακαφλιάδων

Σχετικές δημοσιεύσεις