Ξεκίνησαν τα έργα σε Στρ. Σαράφη και λαϊκή αγορά

Με εργασίες σε δύο βασικά σημεία των Τρικάλων, ξεκίνησαν δύο χωριστά έργα από τον Δήμο Τρικκαίων. Το ένα είναι η ασφαλτόστρωση κεντρικών οδών, αρχής γενομένης από την οδό στρατηγού Στέφανου Σαράφη. Εκεί, την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 τα συνεργεία του Δήμου ξεκίνησαν με κλάδεμα δέντρων, από το ύψος του Μαιευτηρίου προς τη Δωροθέα Σχολή (από τη δεξιά πλευρά). Οι εργασίες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες επίσης από τη δεξιά πλευρά της οδού στρ. Στέφανου Σαράφη και αναλόγως της πορείας τους, θα ανακοινώνονται κάθε φορά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης και στάθμευσης).

Επίσης, ξεκίνησαν και οι εργασίες για ένα πολυαναμενόμενο έργο του Δήμου Τρικκαίων: την ανάπλαση της λαϊκής αγοράς. Πρόκειται για έργο εμβληματικό αλλά και ουσιαστικό, καθώς για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια μπαίνει τάξη στα θέματα της κυκλοφορίας των οχημάτων και χωροταξίας των παραγωγών, με πλήρη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Μετά τα πρώτα έργα πέριξ της κεντρικής πλατείας με τη διαπλάτυνση πεζοδρομίων και πρόσθετες εργασίες, σειρά έχει η οδός Ηρώων Αλβανικού Μετώπου. Από την οδό Μιαούλη μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη ξεκίνησαν οι εργασίες για τη διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και της νησίδας, με στόχο την ασφαλέστερη κυκλοφορία των καταναλωτών στην αγορά. Η αντιδήμαρχος Εργων κ. Βασιλένα Μητσιάδη επισκέφθηκε τα έργα, δηλώνοντας, πόσο σημαντικά είναι αυτά για την πόλη.

«Η άσφαλτος σε κεντρικές οδούς και η λαϊκή αγορά, βελτιώνουν την καθημερινότητα και δίνουν νέα όψη στην πόλη. Η αγορά χρειαζόταν ανανέωση και νέο, σύγχρονο πρόσωπο, ενώ οι δρόμοι μας, με βάση τον προγραμματισμό, σταδιακά θα είναι ασφαλέστεροι για τα οχήματα», τόνισε.

Ο Δήμος Τρικκαίων απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, να μη σταθμεύουν τα οχήματα στα σημεία στα οποία εκτελούνται οι εργασίες, προκειμένου αυτές να εκτελούνται ταχύτερα.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικές δημοσιεύσεις