ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ» – Επιτυχίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 και όχι μόνο!..

Η Μουσική Σχολή «Παπαστάθη» βρίσκεται για άλλη μια φορά στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εισαγωγή μιας σπουδάστριάς της στη Σχολή Μουσικών Σπουδών Ιωαννίνων και μιας ακόμη στο Μεταπτυχιακό Μουσικοθεραπείας του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Πρόκειται για την Ευτυχία Τζιατζιά του Βαϊου και την Μαρία Μπαλατσούκα του Σωτηρίου αντίστοιχα.

Η Ευτυχία ήταν μαθήτρια της Σχολής μας τις  δύο τελευταίες χρονιές με τις γνωστές, αλλά απρόβλεπτες για όλους μας, δυσκολίες. Τίποτε, όμως δε στάθηκε εμπόδιο στο ζήλο και τη δίψα για μάθηση με απώτερο σκοπό τις μουσικές της σπουδές στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η Μαρία, τελειόφοιτη του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, προαγματοποίησε την Πρακτική της Άσκηση στη Σχολή μας, προετοιμάστηκε στο κλασικό τραγούδι και στον αυτοσχεδιασμό μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και κατόπιν εξετάσεων τον φετινό Σεπτέμβριο εισήχθη για το Μεταπτυχιακό της στον κλάδο της Μουσικοθεραπείας του ίδιου Πανεπιστημίου.

Αγαπημένες μας μαθήτριες σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας!…

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις