ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ» Επιτυχίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2023

Η Μουσική Σχολή «Παπαστάθη» βρίσκεται για πολλοστή φορά στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και φέτος, με ιδιαίτερη υπερηφάνια και καμάρι την εισαγωγή των σπουδαστών της στις Μουσικές Σχολές των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Συγκεκριμένα:

Ο σπουδαστής Τζιαμαλής Κωνσταντίνος του Δημητρίου, εισήχθη στη Σχολή Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με αντικείμενο εισαγωγής το μπουζούκι.

Ο σπουδαστής Κοντογιάννης Νικόλαος του Δημητρίου, πτυχιούχος Αρμονίας εισήχθη στη Σχολή Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με αντικείμενο εισαγωγής τα παραδοσιακά κρουστά.

Η σπουδάστρια Αθανασίου Νικολίνα του Κωνσταντίνου, αριστούχο πτυχιούχος Αρμονίας εισήχθη στη Σχολή Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με αντικείμενο εισαγωγής το σαξόφωνο.

Οι αξιόλογοι μαθητές της Μουσικής Σχολής «Παπαστάθη», με φιλότιμες προσπάθειες και απίστευτο ζήλο, αφοσιώθηκαν στη συστηματική μελέτη και με τη σωστή καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, Παπαστάθη Νατάσα, Μητούλα Δέσποινα, Μπαλάφα Δήμο, ο στόχος τους επιτεύχθηκε. Το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ήταν η πρώτη επιλογή και για τους τρεις σπουδαστές.

Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής συγχαίρει τους νεαρούς φοιτητές πλέον και εύχεται κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής τους!…

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις