4 μετάλλια για τους αθλητές πάλης του ΑΠΣ Τρίκαλα στο πανελλήνιο τουρνουά «Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου»

Στο πανελλήνιο τουρνουά «Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου» πάλης, που συνδιοργάνωσαν ο ΔΑΣ Ζεφυρίου και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο 27 Νοεμβρίου, 5 αθλητές του συλλόγου μας, ηλικίας 15-19 ετών, το οποίο διεξήχθη στη Αθήνα.

Το πανελλήνιο τουρνουά «Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου» ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του προπονητή Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου.

Η παρουσία των παλαιστών μας ήταν απόλυτα ικανοποιητική και η χαρά της συμμετοχής τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το πανελλήνιο τουρνουά «Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου» εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό του συλλόγου μας.

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα, στους αγώνες της Αθήνας  έλαβε μέρος με τους παρακάτω αθλητές:

 

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ – 1ος
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – 1ος
  3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – 1ος
  4. ΛΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – 2ος
  5. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ- 4ος

 

Κατανοώντας:

  • τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών και θέλοντας να ενεργοποιήσουμε τη συμμετοχή τους σε βασικές δράσεις της ζωής τους.
  • την πεποίθηση για τη μεγάλη αξία της άσκησης και του αθλητισμού, ως μέσων παιδείας και αγωγής, απόλυτα απαραίτητων για την ανάπτυξη του ήθους και της κοινωνικής συνείδησης.
  • τη διαπίστωση ότι ο Αθλητισμός- πολιτισμός αποτελούν σήμερα κοινωνικό φαινόμενο, που έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται θετικά στις ανθρώπινες ανάγκες, παιδαγωγικές, κοινωνικές, ηθικές, ψυχαγωγικές, σωματικές και πνευματικές.
  • την πίστη στην αξία της τήρησης των ηθικών αρχών του «ευ αγωνίζεσθαι», οι οποίες πρέπει να επικρατούν και στη μετέπειτα ζωή του ατόμου
  • την επιστημονική θέση ότι με την άσκηση και τον αθλητισμό ο άνθρωπος μπορεί να παρατείνει τη σωματική υγεία του και παράλληλα να συμβάλλει στη διατήρηση της διαύγειας του πνεύματος.

έχουμε θέσει:

ως κυρίαρχο στόχο μας την εκπόνηση αθλητικών και πολιτισμικών-κοινωνικών προγραμμάτων τα οποία προσδοκούμε να συντελέσουν στη διαρκή βελτίωση των σωματικών, πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των αθλητών  και των αθλητριών αλλά και ολόκληρης της οικογένειας, δίνοντας τους έτσι απαραίτητα εφόδια ως αντίβαρο στις «κακές συνήθειες» που μαστίζουν το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Επίσης συγχαίρει τον αθλητικό σύλλογο Ζεφυρίου για την ιδέα του τουρνουά στη μνήμη του προπονητή Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου, την άψογη οργάνωση και φιλοξενία.

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ να δημιουργήσουμε ενεργούς ανθρώπους και όχι παθητικούς θεατές………..

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ για τη δια βίου άσκηση ………

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας

Σχετικές δημοσιεύσεις