Με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ η Κατερίνα Παπακώστα

Άμεση ικανοποίηση, κατόπιν πρωτοβουλίας της Βουλευτή Ν. Τρικάλων Κατερίνας Παπακώστα-Παλιούρα, του αιτήματος αναφορικά με την επιπλέον Κινητή Μονάδα Αστυνόμευσης  σε Καλαμπάκα και Πύλη.

Άλλη μια ουσιώδη επικοινωνία, με άμεσα αποτελέσματα προς όφελος του Νομού Τρικάλων, είχε η Βουλευτής της ΝΔ. Κατερίνα Παπακώστα. Πριν από δύο μήνες, λίγο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, η κα. Παπακώστα  έσπευσε να συναντήσει τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ τον κ. Καραμαλάκη. Στόχος της συνάντησης ήταν να του θέσει το ζήτημα της καλύτερης αστυνόμευσης στον ορεινό όγκο Πύλης και Καλαμπάκας, μέσω της δημιουργίας μιας επιπλέον Κινητής Μονάδας Αστυνόμευσης, εξαιτίας αρκετών φαινομένων εγκληματικότητας στις εν λόγω περιοχές. Ο κ. Καραμαλάκης με τη σειρά του, δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε άμεση επίλυση του ζητήματος, και σε λιγότερο από δύο μήνες σε δεύτερη συνάντηση, σήμερα, με τη Βουλευτή του Νομού μας, ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του αιτήματος.

Και από τις δύο συναντήσεις της Βουλευτή με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ διαφαίνεται το διαρκές ενδιαφέρον για την Πολιτική Προστασία και τον περιορισμό της εγκληματικότητας και των έκνομων ενεργειών.

«Για ακόμη μια φορά αποδεικνύουμε πως δεν προγραμματίζουμε συναντήσεις με τα Υπουργεία αλλά και τις Αρχές για τους τύπους, είμαστε εκλεγμένοι για να προωθούμε αλλά και να επιλύουμε ζητήματα που απασχολούν τον Νομό μας και την χώρα εν γένει. Το πιο μικρό χωριό για εμάς, οφείλει να  απολαμβάνει  επαρκείς παροχές σε όλες τις υπηρεσίες και είναι κάτι το οποίο αποδεικνύουμε και με προηγούμενες παρεμβάσεις μας για τα ορεινά χωριά του Νομού. Με χαροποιεί το γεγονός πως η επικοινωνία μου με τον κ. Καραμαλάκη ήταν τόσο στοχευμένη όσο και αποτελεσματική. Προχωράμε στο έργο μας, με γνώμονα τον πολίτη και την προστασία του.» Δήλωσε η Βουλευτής.

Σχετικές δημοσιεύσεις