Με πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα

Η πίτα του Συλλόγου «Οι φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»

 

Μέσα σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον», ο ιστορικός σύλλογος Οι φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων», έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου την βασιλόπιτα του, με ενημερωτική – επιστημονική ομιλία για την διατροφή και ζωντανή μουσική.

Όπως κατέγραψε ο «δ», την πίτα ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Λύδδης κ. Δημήτριος-εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων- έχοντας στο πλευρό του τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς μητρόπολης Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο Κανίνα και τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Σπυρίδωνα Μεγαρχιώτη. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Ευθυμιάδης, επισημαίνοντας το πλούσιο κοινωνικό έργο του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, με την προτροπή να ενταχθούν στο σύλλογο και άλλοι άνθρωποι, που έχουν τη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από σύντομη παρέμβαση της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τ. Προέδρου του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής και πρώην συνεργάτιδας σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής για τους Περιθαλπόμενους του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων κ. Όλγας Γκορτζή, με θέμα «Διατροφή και Υγεία».

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, οι Αντιδήμαρχοι Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας και Σοφία Αλεστά, η Εντεταλμένη Σύμβουλος δημοσίων σχέσεων του δήμου Έφη Λεβέντη, η Αντιδήμαρχος Πύλης Χαρά Καλιώρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θωμάς Μερτσιώτης κ.α.

Η κοπή της βασιλόπιτας πλαισιώθηκε και από ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με εξαιρετικούς Τρικαλινούς καλλιτέχνες.

 

Δ. Π.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις