Μεγάλο ενδιαφέρον των Τρικαλινών βιβλιόφιλων για το νέο βιβλίο της Λαμπρινής Μηνά «Αίσα»

Παρουσιάστηκε στο μουσείο Τσιτσάνη

 

? Μεγάλο ενδιαφέρον των Τρικαλινών βιβλιόφιλων για το νέο βιβλίο της Λαμπρινής Μηνά «Αίσα»

 

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη, η παρουσίαση του βιβλίου «Αίσα» της αστυνομικού-συγγραφέα Λαμπρινής Μηνά, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24γράμματα.

Για το βιβλίο μίλησαν οι:

Δημήτριος Μήτραινας, Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων, Τασούλα Παπανικολάου, Δημοσιογράφος, ενώ αποσπάσματα διάβασε η Γωγώ Κατσιανάκου, Ηθοποιός.

Την εκδήλωση συντόνισε η Όλγα Αντωνίου, Δημοσιογράφος, Εκπαιδευτικός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

[Αἶσα / προφ. «Έσα» / αρχ. < μοίρα, πεπρωμένο θεωρείται σαν θεά της ανθρώπινης μοίρας, δηλαδή της αρχαίας ελληνικής αντίληψης για την τύχη την οποία δημιουργεί ο άνθρωπος μοναχός του.] Ο Δημήτρης και ο Γιάννης, με ένα μηχανάκι σεργιανίζουνε στους δρόμους της νιότης. Το μυστικό των κρυμμένων λιρών είναι αυτό που θα ορίσει τις ζωές τους.

Θα επιλέξουν να ανοίξουν την πόρτα για να τις βρουν και πως η Αἶσα θα ζωγραφίσει το πορτρέτο της ζωής τους; Ποια χρώματα και ποιες παραστάσεις θα συνθέσουν τον καμβά; Αποφάσεις και επιλογές, που μπορούν να αποβούν μοιραίες…

Αυτή είναι η Αἶσα, το άλλο όνομα της μοίρας! Αυτή είναι η ζωή!

 

Σχετικά με την συγγραφέα

Η Λαμπρινή Μηνά γεννήθηκε το 1977 στον Κόκκινο Πύργο Τρικάλων. Είναι απόφοιτη της Σχολής Αστυφυλάκων και υπηρετεί στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Γελαδάκη και έχουνε δύο υπέροχους γιους. Αυτά είναι τα εύσημα της.

Η συγγραφή, είναι ένα μεράκι και μια αγάπη. Η πένα είναι το εργαλείο για να χαράσσει νέες διαδρομές, γεμάτες ενθουσιασμό και ανυπομονησία, μέχρι να πάρουν σάρκα και οστά, αποτυπώνοντας τες με λέξεις που φτιασιδώνονται, καλλωπίζονται, στολίζονται και στη συνέχεια ντύνονται μέχρι να φτάσουν στα χέρια των αναγνωστών με τη μορφή βιβλίου, έτοιμο να τους συνεπάρει σε ταξίδια του νου και της φαντασίας.

Έργα της ιδίας:

Όνειρα στον φεγγίτη (2019)

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη συγγραφέα:

www.facebook.com/

lamprimina

Instagram: @mina_lamprini

 

Δ. Π.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις