Μαθητές/τριες του Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών στον Δήμαρχο Τρικκαίων για τον Daniel και τα παρεπόμενά του

Μαθητές και μαθήτριες από το Γυμνάσιο του Κολλεγίου Αθηνών επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκο Σακκά. Στο πλαίσιο προγράμματος αλληλεγγύης και γνωριμίας με τον τόπο μας, το Γυμνάσιο αλληλεπέδρασε με το Γυμνάσιο Μεγάλων Καλυβίων του Δήμου Τρικκαίων, προβαίνοντας σε αποκατάσταση του εργαστηρίου πληροφορικής του σχολείου. Στη συνάντηση με τον κ. Σακκά στο Δημαρχείο Τρικκαίων, ο Δήμαρχος ανέλυσε τα όσα συνέβησαν στα Τρίκαλα και στα χωριά την περίοδο των πλημμυρών, τα ζητήματα συνδρομής και αποκατάστασης που προέκυψαν, τις συνεχείς προσπάθειες για τάχιστη ανασυγκρότηση μέσω και έργων και κοινωνικής συνεισφοράς, τη σημασία της κοινωνικής συνεργασίας. Ευχαρίστησε, για τον λόγο αυτόν, τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συνεισφορά τους, ενώ από την πλευρά του Κολλεγίου, οι ευχαριστίες απευθύνθηκαν στον Δήμαρχο για την ουσιαστική και αναλυτική παράθεση των ζητημάτων που ανέκυψαν.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης στα Τρίκαλα, οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών συναντήθηκαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Μεγ. Καλυβίων, παρακολουθώντας πολιτιστικές δράσεις, ενισχύοντας τις επαφές. Επίσης, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε αξιοθέατα και μνημεία των Τρικάλων και όλης της περιοχής.
Επικεφαλής της επίσκεψης – εκδρομής ήταν η καθηγήτρια κ. Παρασκευή Κωσταλά, ενώ συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Ευτυχία Γερονικολού, Βιργινία Κάρας, Κλεοπάτρα Χριστοδούλου, Αθηνά Παπαγρηγοράκη, Ζήσης Κτενίδης και Μάρθα Ηλιάδου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις