Μήνυμα Τρικάλη για τις τοποθετήσεις των δασκάλων στα σχολεία των Τρικάλων

Ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Τρικάλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις τοποθετήσεις δασκάλων στα σχολεία, με το παρακάτω μήνυμα:

Ένας μαραθώνιος τοποθετήσεων έφτασε στο τέλος του σήμερα 31/8/2020.
Όλες αυτές τις μέρες κάποιοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε όλοι οι συνάδελφοί μας να τοποθετηθούν έγκαιρα και με κάθε διαφάνεια στα σχολεία που δήλωσαν στις προτιμήσεις τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΠΥΣΠΕ Τρικάλων κα Γεωργία Καλλιτσουνακη (Αντιπρόεδρο), Νούλα Δημήτριο και ιδιαίτερα τους δυο αιρετούς Στάθη Ευθυμίου και Δημήτρη Μπαρμπάτση για την άριστη συνεργασία που είχαμε.
Περισσότερο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων για τις ατέλειωτες ώρες που διέθεσε, ώστε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ξεχωριστά οφείλω να ευχαριστήσω τον πρώην Αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης κο Γιώργο Κωσταντάκο για τη συνδρομή του όλες αυτές τις ημέρες.
Με γνώμονα τον σεβασμό στο πρόσωπο του κάθε εκπαιδευτικού, αλλά και τον αγώνα όλων για μια καλύτερη δημόσια παιδεία στο νομό Τρικάλων, εύχομαι μια δημιουργική και πάνω απ’ όλα υγιή σχολική χρονιά, σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Χρήστος Τρικάλης
Διευθυντής Α/θμιας
Εκπ/σης Π.Ε. Τρικάλων

Σχετικές δημοσιεύσεις