Λάβρος Τσαγκαδόπουλος κατά Αυγενάκη και επιτελικού κράτους!

Καταπέλτης ήταν ο Σωκράτης Τσαγκαδόπουλος (που ποτέ δεν μασούσε τα λόγια του) κατά του Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και του λεγόμενου «επιτελικού κράτους» με το οποίο κυβερνούσε μέχρι και τις ευρωεκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην εβδομαδιαία του εκπομπή, κάθε Σάββατο 10.30 π.μ. στο Ράδιο – Ζυγός και τι δεν έσουρε στον «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» πρώην υπουργό. Μάλιστα αναφέρθηκε και στα όσα έκανε στη Θεσσαλία πριν τις Περιφερειακές εκλογές και εκτίμησε ξεκάθαρα πως «ο ωμός και αισχρός εκβιασμός του προς τους Θεσσαλούς αγρότες, δηλαδή ή ψηφίζετε Αγοραστό ή δεν ξέρω τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις» ήταν η οριστική ταφόπλακα στην πολιτική καριέρα του Αγοραστού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επειδή απηχούν την άποψη πολλών παραδοσιακών νεοδημοκρατών ήταν οι θέσεις του κ. Τσαγκαδόπουλου για το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη και την επιλογή του να κυβερνά κυρίως με πρώην ΠΑΣΟΚους, πρώην αριστερούς και άκαπνους τεχνοκράτες και όχι με αυτούς που έδωσαν αγώνες για τη Ν.Δ. αλλά και για να γίνει ο ίδιος πρωθυπουργός.

Πολλά στελέχη νοιώθουν παραγκωνισμένα και πικραμένα και αυτό βγήκε στις ευρωεκλογές κυρίως με αποχή αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια.

Είναι μια ενδιαφέρουσα πολιτική ζύμωση που γίνεται στα σπλάχνα της Ν.Δ. και ο Σωκράτης Τσαγκαδόπουλος την ανέδειξε σε όλες τις διαστάσεις της.

 

Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις