ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:
– επιβολή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών τις ώρες 07.30-15.30 & 15:30–19:00 από την Παρασκευή 02/02/2024 έως και την Τετάρτη 07/02/2024:
· Στην οδό Χάλκης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δαβάκη και Καλυψούς (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καλυψούς).
· Στην οδό Αρριανού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δαβάκη και Καλυψούς (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καλυψούς).
· Στην οδό Αντιλόχου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δαβάκη και Καλυψούς (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καλυψούς).
· Στην οδό Ισομάχου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δαβάκη και Καλυψούς (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καλυψούς).
· Στην οδό Ισομάχου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καρδίτσης και Δαβάκη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Δαβάκη).
· Στην οδό Τερτίπη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καρδίτσης και Δαβάκη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Δαβάκη).
· Στην οδό Τερτίπη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δαβάκη και Καλυψούς (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καλυψούς).
· Στην οδό Καλυψούς και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ισομάχου και Τερτίπη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ισομάχου).
· Στην οδό Δαβάκη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Χάλκης και Ισομάχου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Χάλκης).
· Στην οδό Δαβάκη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ισομάχου και Τερτίπη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Τερτίπη).
· Στην οδό Αρριανού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δαβάκη και Καρδίτσης (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Καρδίτσης).
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων το Σάββατο 03/02/2024 τις ώρες 07:30 έως 15:30 στην οδό Βύρωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Γαριβάλδη και Ζωγράφου, για εργασίες εκσκαφής θεμελίωσης οικοδομής
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, για έργα φυσικού αερίου, από τη Δευτέρα 05/02/2024 έως και την Παρασκευή 09/02/2024 τις ώρες 07:30 έως 15:30
· Στην Ξυλοπάροικου και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Παλαιοκαρυάς και Μεσοχώρας.
· Στην Κριτόδημου και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Προύσης και Φαρμάκη.
· Στην Αλκιβιάδη και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Διογένους και Παπαδιαμάντη.
· Στη Μάντζαρη και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Αβέρωφ και Κλειδονοπούλου.
· Στην Αβέρωφ και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Μπατόλα και Μάντζαρη.
· Στη Δεινοκράτη και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού παρ.13 και παρ.15.
· Στη Λογγακίου και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Ταξιαρχών και Πετρωτού.
· Στη Γεωργανάδων και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Λογγακίου και Γεωργανάδων Τέρμα. · Στην Δαιδάλου και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Καστρακίδου Π. και Γαλάτειας.
· Στην Καστρακίδου Π. και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Δαιδάλου και Γρύλλου.
· Στην Ανωνύμο Οδό και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Σατωβριάνδου και Κουτσομηλίων.
· Στην Καρδίτσης και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Κιμώλου και ανωνύμου οδού.
· Στην Αγιοφύλλου και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Μετεώρων και Αγιαμονιώτη.
· Στην Ανώνυμο Οδό και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Άλδου Μανουτίου και Κουτσούφλιανης.
· Στη Θεοδωρήτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Η. Ρέττου και Μετεώρων.
· Στη Μετεώρων και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Θεοδωρήτου και Καπετάν Βάρδα.
· Στην Ομήρου και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Καβράκου και Συγγρού
· Στην Ηρ. Ρέττου και στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Καπετάν Βάρδα και Δεληγιάννη.

Σχετικές δημοσιεύσεις