Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα 8/4 έως 15/4

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών κατά τις ώρες 07:30 – 15:00 και 17:30 – 19:00΄ από τη Δευτέρα 08/04/2024 έως και τη Δευτέρα 15/04/2024:

· Στην οδό Κωλέττη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Χαρ. Τρικούπη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Χαρ. Τρικούπη).
· Στην οδό Αλεξάνδρας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Δεληγιώργη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Δεληγιώργη).
· Στην οδό Αθ. Εργάνης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Μαυροκορδάτου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Μαυροκορδάτου).
· Στην οδό Βαλαωρίτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Αλεξάνδρας (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Μαυροκορδάτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Ιπποκράτους (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ιπποκράτους).
· Στην οδό Δεληγιώργη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Αλεξάνδρας (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Ερ. Ντυνάν και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κωλέττη και Κοραή (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Κοραή).
· Στην οδό Χαρ. Τρικούπη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Κοραή (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Κοραή).

· Στην οδό Κοραή και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Ερ. Ντυνάν (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ερ. Ντυνάν).

Σχετικές δημοσιεύσεις