Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, για εργασίες ανακατασκευής κτηρίου, κατά την ημερομηνία Δευτέρα 27/05/2024 από 07:00 έως 15:00, επί της οδού Βύρωνος και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Ζωγράφου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Γαριβάλδη.

προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, για εργασίες στο δίκτυο φυσικού αερίου από την Δευτέρα 27/05/2024 έως και την Παρασκευή 31/05/2024 από 07:00 έως 15:00:

  • Στην ανώνυμη οδό και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μήλου και Σύρου
  • Στην οδό Σύρου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μήλου και Αρριανού
  • Στην οδό Οινουσσών και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Γεωργούλα και περ. Τρικάλων
  • Στην οδό Μυκόνου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μήλου και Σύρου
  • Στην οδό Δήμητρας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Παπαδιαμάντη και Ειρήνης
  • Στην οδό Πίνδου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρ. Ρέτου και Μετεώρων
  • Στην οδό Θησέως και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρ. Ρέτου και Ηρακλέους

 

 

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών, για τον Ο.Τ.Ε. Α.Ε. τις ώρες 07:00 – 15:00 και 17:30 – 19:00 τη Δευτέρα 27/05/2024 έως και την Δευτέρα 03/06/2024:
· Στην οδό Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καποδιστρίου και Απόλλωνος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Απόλλωνος).
· Στην οδό Ι. Αδάμ και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καποδιστρίου και Βύρωνος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Βύρωνος).
· Στην οδό Α. Κομνηνής και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πελέκη και Κανούτα (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κανούτα).
· Στην οδό Καρανάσιου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Ασκληπιού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Ασκληπιού).
· Στην οδό Χατζηγάκη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κανούτα και Ι. Αδάμ (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Ι. Αδάμ).
· Στην οδό Βύρωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κανούτα και Ασκληπιού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Ασκληπιού).
· Στην οδό Κανούτα και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Α. Κομνηνής και Κοραή (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κοραή).
· Στην οδό Η. Πολυτεχνείου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών 21ης Αυγούστου και Κλεμανσώ (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κλεμανσώ).

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων για οικοδομικές εργασίες, επί της οδού Αρ. Παππά και στο τμήμα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Συγγρού έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Καβράκου της πόλης των Τρικάλων, τη Δευτέρα 27-05-2024 από 07:30 έως 14:30

Σχετικές δημοσιεύσεις