Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα την εβδομάδα 22/4 έως 29/4

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου ”FTTH ΑΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α”, για λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. Α.Ε.  τις ώρες 07:30 – 15:00 και 17:30 – 19:00 από τη Δευτέρα 22/04/2024 έως και τη Δευτέρα 29/04/2024

· Στην οδό Τερτίπη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καρδίτσης και Ομήρου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ομήρου).
· Στην οδό Καβράκου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καρδίτσης και Ομήρου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ομήρου).
· Στην οδό Φλέμινγκ και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καβράκου και Τερτίπη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Τερτίπη).
· Στην οδό Αγ. Κων/νου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καποδιστρίου και Τερτίπη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Τερτίπη).
· Στην οδό Καβράκου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καρδίτσης και Δαβάκη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Δαβάκη).
· Στην οδό Καποδιστρίου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ζωγράφου και Κλαυδίου Μαρκίνα (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Κλαυδίου Μαρκίνα).
· Στην οδό Βύρωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ζωγράφου και Μαρκίνας Κλαυδίου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Κλαυδίου Μαρκίνα).
· Στην οδό Απόλλωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κουκουλάρη και Πολυκάρπου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Πολυκάρπου).
· Στην οδό Πολυκάρπου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βύρωνος και Καλυψούς (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καλυψούς).
· Στην οδό Ζωγράφου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καποδιστρίου και Βύρωνος (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Βύρωνος).
· Στην οδό Κουκουλάρη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Απόλλωνος και Όθωνος (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Όθωνος).
· Στην οδό Θεμιστοκλέους και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βύρωνος και Καποδιστρίου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Καποδιστρίου).

Σχετικές δημοσιεύσεις