Κορωνοϊός: 19 νέα κρούσματα σήμερα στα Τρίκαλα

Από  31/10/2020 ώρα 14:00  έως 01/11/2020 ώρα 14:00

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν  19 νέα κρούσματα Covid -19.

16 κρούσματα προέρχονται από επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα και προέκυψαν δώδεκα κατόπιν Ιχνηλατήσεως τρία κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικά εργαστήρια και ένα κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν Τρικάλων ενώ 3 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας δύο στο Γ.Ν. Τρικάλων και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν  42 νέα κρούσματα Covid -19.

16 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων ενώ 2 ακόμη προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας. Τέλος 24 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων οκτώ στο Γ.Ν Λάρισας, δύο στο Π.Γ.Ν. Λάρισας, δύο στο Κ.Υ. Τυρνάβου, ένα στο Κ.Υ. Ελασσόνας και έντεκα σε ιδιωτικά εργαστήρια.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκαν  3 νέα κρούσματα  Covid -19.

Εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων δύο στο Γ.Ν. Καρδίτσας και ένα στο Κ.Υ Μουζακίου.

-Στην περιοχή του Βόλου

Καταγράφηκαν   27 νέα κρούσματα Covid -19.

18 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και προέκυψαν δεκαπέντε κατόπιν Ιχνηλατήσεως, δύο κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Βόλου και ένα κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικό εργαστήριο. Τέλος 9 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων έξι σε ιδιωτικά εργαστήρια και τρία στο Γ.Ν. Βόλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις