Κορωνοϊός: 13 νέα κρούσματα σήμερα στα Τρίκαλα

Από  02/11/2020 ώρα 14:00  έως 03/11/2020 ώρα 14:00

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν  13 νέα κρούσματα Covid -19.

2 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια, ενώ 11 ακόμη κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας πέντε σε ιδιωτικά εργαστήρια και έξι στο Γ.Ν. Τρικάλων.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν  55 νέα κρούσματα Covid -19.

17 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ  4 ακόμη  προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε κατάστημα εστίασης της περιοχής. Τέλος 34 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων,  είκοσι εννέα σε ιδιωτικά εργαστήρια και πέντε στο Π.Γ.Ν. Λάρισας.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκαν  11 νέα κρούσματα  Covid -19.

1 κρούσμα προέρχεται από συρροή κρουσμάτων στο Κ.Υ Μουζακίου, ενώ  8 ακόμη κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων στο Γ.Ν. Καρδίτσας. Τέλος 2 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και εξετάστηκαν ένα στο Γ.Ν. Καρδίτσας και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο.

την περιοχή της Μαγνησίας  

Καταγράφηκαν   18  νέα κρούσματα Covid -19.

Όλα  τα κρούσματα εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια, 2 κατόπιν επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα και 16 κατόπιν συμπτωματολογίας.

-Στην περιοχή της Σκιάθου

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.

Εξετάστηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, κατόπιν επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις