Κοπή πίτας με ρακιές, μαντινάδες και χορούς

Από τον Σύλλογο Κρητών νομού Τρικάλων

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το πρωί της Κυριακής τα μέλη του Συλλόγου Κρητών νομού Τρικάλων «Ο Ψηλορείτης», στα γραφεία του συλλόγου στα Τρίκαλα (Νέλσωνος 2).

Όπως κατέγραψε ο «δ», την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Αναστάσιος Γκαβοτζήμας εφημέριος του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης, ενώ παρόντα ήταν και τα μέλη του Δ.Σ. με προεξάρχουσα την Πρόεδρο κ. Γεωργία Καλλιτσουνάκη. Το τυχερό φλουρί κέρδισε ο κ. Δημήτριος Ζήρας, που αντιστοιχούσε σε ένα χρυσαφικό.

Η πρόεδρος του συλλόγου ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους καλή χρονιά, απευθύνοντας κάλεσμα για στήριξη στον σύλλογο, ενώ ανακοίνωσε και τις επόμενες δράσεις. Το Δ.Σ. του συλλόγου έδωσε επαίνους στους μαθητές Ολυμπία-Χριστίνα Τσιούνη (Τμήμα Φυσικοθεραπείας Πατρών) και Οδυσσέα Λιάκο (Χημικών Μηχανικών Πατρών) που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με ρακιές, μαντινάδες και Κρητικούς χορούς από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτρη Παντουβάκη, ενώ εντυπωσίασε παίζοντας λύρα η κόρη του κ. Κωνσταντίνα Παντουβάκη.

 

Δ. Π.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις