Κοπή πίτας και απολογισμός δράσης χθες για τον Ε.Ε.Σ. Τρικάλων

Με την παρουσία της διοίκησης, πολλών μελών, εθελοντών και απλού κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο μουσικό στέκι «Ανδρομέδα» η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, για το παράρτημα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ευφραίμ Γιαννακός, ενώ στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων κ. Στέφανος Μπέης, αφού μετέφερε στους παρισταμένους τις ευχές για τη νέα χρονιά του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνη Αυγερινού, ενημέρωσε το κοινό για τον απολογισμό δράσεων της χρονιάς που έφυγε, με κυριότερη αυτή της μεγάλης προσφοράς και συνδρομής των εθελοντών του ΕΕΣ με οποιονδήποτε τρόπο στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας. Επίσης έκανε ένα προγραμματισμό δράσεων του παραρτήματος για το 2024, καλώντας όλους τους συμπολίτες να συνεισφέρουν στον εθελοντισμό και να πλαισιώσουν το παράρτημα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων και πρώην Πρόεδρος του παραρτήματος κ. Νικολέτα Μπρουζούκη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Δήμητρα Νάτσινα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα ΑΜΕΑ κ. Βασίλης Τσιούτσιας κ.α.

 

Δ. Π.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις