«Κοντράστ» συναισθημάτων στα εκλογικά επιτελεία των δύο «μονομάχων» για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Πανηγυρικό το κλίμα στα Τρίκαλα για τη μεγάλη εκλογική νίκη του Δημήτρη Κουρέτα

 

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα μπροστά από το εκλογικό περίπτερο του Δημήτρη Κουρέτα στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, αμέσως μόλις άρχισαν να γίνονται γνωστά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα σε όλη τη Θεσσαλία, που τον έφερναν πρώτο και με μεγάλη διαφορά από τον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

Εκατοντάδες μέλη, φίλοι και υποψήφιοι του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» του Δημήτρη Κουρέτα, βρέθηκαν στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη νίκη. Ανάμεσα τους ξεχωρίσαμε την πρώτη σε ψήφους του συνδυασμού Χρύσα Ντιντή, τον Θανάση Τσιάρα, τον Σάκη Ξάφο και όλους τους άλλ0ους υποψηφίους, τους υποψήφιους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη, τον υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Οικονόμου, τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων Γιώργο Ηλιάδη, την πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη, τον Κώστα Πατέρα και δεκάδες άλλα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που ήταν τα δύο κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουρέτα.

 

 

Προβληματισμός και κατήφεια στη Νομαρχία Τρικάλων για την εκλογική κατάρρευση Αγοραστού

Η βαριά εκλογική ήττα του Κώστα Αγοραστού και η απώλεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σκόρπισε απογοήτευση, προβληματισμό, βουβαμάρα και κατήφεια στο επιτελείο του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη και σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Δεκάδες υποψήφιοι του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», φίλοι και κομματικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ανέβηκαν τα σκαλοπάτια του κτηρίου της ΠΕ Τρικάλων φανερά προβληματισμένα για την ήττα Αγοραστού, ψάχνοντας να βρουν τι ήταν αυτά που έφταιξαν για την βαριά ήττα του Κώστα Αγοραστού.

Εκεί ήταν φυσικά και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και ο στενός του συνεργάτης Γιώργος Καρανάσιος, φανερά στεναχωρημένοι από την εξέλιξη των αποτελεσμάτων, προσπαθώντας να δώσουν κουράγιο σε φίλους και συνεργάτες, που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά τους, για να τους συμπαρασταθούν.

Τα έχουν αυτά οι εκλογές!

 

Δ.Π.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις