Κινητοποιήσεις εργαζόμενων στις Περιφέρειες στο πλαίσιο Πανελλαδικής Μέρας Δράσης & Διεκδίκησης

Συγκέντρωση διεκδίκησης επίλυσης των αιτημάτων των εργαζομένων της Π.Ε. Τρικάλων στην είσοδο του Διοικητηρίου.

Οι υπάλληλοι της Π.Ε. Τρικάλων, σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου, πραγματοποίησαν συμβολική συγκέντρωση έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου να διεκδικήσουν την επίλυση στα επείγοντα και χρονίζοντα αιτήματά τους. Είναι μια κινητοποίηση στο πλαίσιο Πανελλαδικής Μέρας Δράσης & Διεκδίκησης, σε συνέχεια κινητοποιήσεων που οργανώθηκαν σε όλες τις Περιφέρειες συμπεριλαμβανομένης και της απεργιακής κινητοποίησης στις 28/2 που αποτελεί παρακαταθήκη για την κλιμάκωση του αγώνα.

Το διεκδικητικό πλαίσιο των εργαζόμενων περιλαμβάνει τόσο μισθολογικά θέματα, για να αποκατασταθεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης για το σύνολο των εργαζομένων, όσο και αιτήματα που αφορούν το σταμάτημα της συνεχούς υποβάθμισης των υπηρεσιών κυρίως λόγω της έντονης υποστελέχωσης.

Οι εργαζόμενοι των Περιφερειών αναφέρουν:

«Δεν ανεχόμαστε άλλο, κυβέρνηση & Περιφερειάρχες να πετάνε στο καλάθι των αχρήστων τα αιτήματά μας, να υποβαθμίζουν τις υπηρεσίες μας, να ιδιωτικοποιούν αρμοδιότητες, να τσακίζουν τα δικαιώματά μας, να ζούμε με πετσοκομμένους μισθούς, να μας λένε συνεχώς ότι «δεν έχουν για εμάς» την ώρα που βλέπουμε εκατομμύρια να δίνονται στους επιχειρηματικούς ομίλους και τα κρατικοδίαιτα επιχειρηματικά συμφέροντα!!! Δεν πάει άλλο, να παραπέμπονται χρόνια αιτήματά μας στις καλένδες …της  ανάπτυξης, να κάνουν ότι δεν ακούνε τις διαμαρτυρίες μας.»

 Ζητούμε άμεσα τη λήψη αποφάσεων από το Περιφερειακό Συμβούλιο ως συνέχεια της προφορικής αποδοχής των αιτημάτων μας και της στήριξης, από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χ. Ντιντή, όπως εκφράστηκε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων μας.

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Σχετικές δημοσιεύσεις