Ικανοποίηση Μιχαλάκη για το τμήμα της σιδηροδρομικης γραμμής Παλαιόφάρσαλος – Καλαμπάκα

Η ανακοίνωση του ΟΣΕ για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης των ζημιών, που είχαν προκληθεί από το πρόσφατο καταστροφικό πέρασμα του “Ιανού”, στο τμήμα της σιδηροδρομικης γραμμής Παλαιόφάρσαλος – Καλαμπάκα, έρχεται ως επιστέγασμα των συνεχών επαφών που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης με τους αρμόδιους φορείς και ιδιαίτερα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή.
Ο κ. Μιχαλάκης είχε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή με τον κ. Καραμανλή, εξηγώντας πόσο σημαντική ειναι η αποκατάσταση της σιδηροδρομικής σύνδεσης για την περιοχή μας, με τον Υπουργό να ανταποκρίνεται άμεσα στο αίτημα.
Μάλιστα, οι υπηρεσίες που ανέλαβαν τις εργασίες, τήρησαν στο ακέραιο τα χρονοδιαγράμματα, με συνέπεια ο νομός να αποκτά και πάλι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σιδηροδρομική σύνδεση.
Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης τονίζει πως “θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή που ανταποκρινόμενος στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, προώθησε άμεσα τις ενέργειες για την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής σύνδεσης της περιοχής μας.
Το τρένο αποτελεί διαχρονικά αναπόσπαστο κομμάτι των μετακινήσεων στο Νομό μας, αλλά και κομμάτι της τοπικής μας ιστορίας και κουλτούρας. Σε αυτό το πλαίσιο όλο αυτό το διάστημα βρισκόμασταν σε διαρκή επικοινωνία και υπήρχε συνεχής ενημέρωση, έτσι ώστε όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις να προχωρήσουν τάχιστα, κάτι το οποίο και έγινε”.

Σχετικές δημοσιεύσεις