Θετική εξέλιξη για τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων – Καθοριστική η παρέμβαση Μπουτίνα

Με την ανωτέρω σχετική εγκύκλιο του Υπουργού Τουρισμού, αφαιρείται από την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση, η επίμαχη παράγραφος που αφορούσε στην ακινησία των Τ.Λ.Δ.Χ. Με την διόρθωση αυτή ανοίγει ο δρόμος για να λάβουν την έκτακτη ενίσχυση όλα τα Τ.Λ.Δ.Χ., ακόμη και αυτά που είχαν καταθέσει πινακίδες το επίμαχο διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου 2020.

Πρόκειται για μία σημαντικά θετική εξέλιξη, που διορθώνει έστω και τελευταία στιγμή, μία μεγάλη αδικία. Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργού Τουρισμού, που ορθά ανοίγει τον δρόμο στην ίση και δίκαιη ενίσχυση όλου του κλάδου.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει τις πυρετώδεις προσπάθειες του Σωματείου μας για την ανάδειξη και λύση του θέματος, καθώς υπήρξαμε ίσως και η μοναδική φωνή σε ολόκληρο τον κλάδο, που με συνέπεια και θάρρος ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή την διόρθωση της επίμαχης εγκυκλίου, η οποία παραλίγο να κοστίσει σε πολλούς συναδέλφους την τόσο απαραίτητη αυτή οικονομική βοήθεια.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε, ότι στην προσπάθειά μας αυτή, συνέβαλε καθοριστικά και η παρέμβαση στο Υπουργείο, του αρμόδιου θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θεσσαλίας κ. Μπουτίνα.

Η θετική εξέλιξη αυτή αποδεικνύει περίτρανα, ότι με προσπάθεια και επιμονή, μπορούμε να διεκδικήσουμε όλα τα δίκαια για τον κλάδο μας. Δεν πρέπει ποτέ να σιωπούμε, αλλά με ενωμένη φωνή και συναδελφική αλληλεγγύη μπορούμε να πετύχουμε πολλά!!!

 

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.   
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΥΘΥΜΙΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚΩΤΟΥΛΑΣ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις