Θετικές εντυπώσεις άφησε η κλαδική έκθεση EXPO 2023

Έγινε το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου στις πρώην αποθήκες του ΟΣΕ

 

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με το Energy Forum όπου παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις και τεχνολογίες στον τομέα της ενέργειας

 

 

 

Ένα καλό πρώτο βήμα για την καθιέρωση ενός νέου θεσμού για τα Τρίκαλα ήταν το τριήμερο συνέδριο EXPO 2023 που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν. Τρικάλων το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου, στις πρώην αποθήκες του ΟΣΕ. Η έκθεση έγινε με τη συνεργασία της Π.Ε. Τρικάλων, του Δήμου Τρικκαίων και του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

 

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γακόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας, Αντιδήμαρχοι, υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολλοί άλλοι.

 

Να σημειωθεί πως ο Σύνδεσμος υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων τίμησε με τιμητική πλακέτα τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ντίνο Μπάρδα και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο.

 

 

Με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις έγινε το Energy Forum στο πλαίσιο της έκθεσης «Τρίκαλα EXPO 2023» για την ενέργεια

Με τοποθετήσεις επαγγελματιών και επιστημόνων στο χώρο της ενέργειας, άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου τους πύλες του για το κοινό της έκθεσης «Τρίκαλα EXPO 2023», το Energy Forum στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συνεδρίου.

Στις τοποθετήσεις των διακεκριμένων ομιλητών παρουσιάστηκαν νέες τάσεις και νέες τεχνολογίες στο χώρο της ενέργειας.

Το Energy Forum ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, με την εξαγωγή χρήσιμων πληροφοριών αλλά και συμπερασμάτων.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις