Θάνατος 16χρονης: Αυτοκτονία «βλέπουν» οι Αρχές

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σχέση του κοριτσιού με τον αστυνομικό δεν συνδέεται -τουλάχιστον σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- με το θάνατο του παιδιού

 

Σε αυτοκτονία αποδίδουν αστυνομικές πηγές με γνώση της ιατροδικαστικής εξέτασης τον θάνατο της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης έξω από εκκλησία στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το άτυχο κορίτσι ανέβηκε σε σκαλωσιά και έπεσε στο κενό. Η αυτοκτονία είναι μέχρι στιγμής η επικρατέστερη εκδοχή για τις συνθήκες θανάτου ενώ αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αφήνουν ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο να έχουν να κάνουν με δυστύχημα.

Η ανήλικη διέμενε με την οικογένειά της στο κέντρο των Τρικάλων. Την κοπέλα αναζητούσε από την Τρίτη η αδερφή της, καθώς έφυγε από το σπίτι χωρίς να αναφέρει που θα πήγαινε. Η αδερφή της είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία το βράδυ της Τρίτης για να δηλώσει ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της για πολλές ώρες.

Τη σορό της άτυχης κοπέλας εντόπισαν έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία οι υπάλληλοι του Δήμου. Στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία γίνονται εργασίες και στο σημείο υπάρχουν σκαλωσιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα πριν το θάνατό του, το κορίτσι είχε ραντεβού με αστυνομικό, με τον οποίο επρόκειτο να συνάψει σχέση. Ο αστυνομικός φαίνεται από κάμερα ασφαλείας να περπατάει, φεύγοντας από ραντεβού που είχε με την ανήλικη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σχέση του κοριτσιού με τον αστυνομικό δεν συνδέεται -τουλάχιστον σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- με το θάνατο του παιδιού.

 

ethnos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις