«Η ψήφος στο ΚΚΕ θα κάνει τη διαφορά για τους πλημμυροπαθείς»

Περιοδεία του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Παπαδάκη στα Μ.Καλύβια Τρικάλων

O Κώστας Παπαδάκης , ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος επισκέφτηκε τα

Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων και μίλησε με τους ντόπιους.

«Δεν πάει η κατάσταση για την οποία δεν ευθυνόμαστε εμείς», «με τα ψέματα δεν λύνονται τα προβλήματα», «δεν είμαστε ευχαριστημένοι, ζούμε κάθε μέρα με τα προβλήματα» ήταν λόγια νέων ανθρώπων, πλημμυροπαθών, που ειπώθηκαν στη συζήτηση που είχε μαζί τους ο Κώστας Παπαδάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, που επισκέφθηκε ξανά τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, όπως είχε πράξει τον Σεπτέμβρη τις μέρες της πλημμύρας.

«Η ψήφος στο ΚΚΕ θα κάνει τη διαφορά, θα μετρήσει υπέρ των πλημμυροπαθών που δεν πρέπει να ψηφίσουν την κυβέρνηση και τα κόμματα που άφησαν αθωράκιστη τη Θεσσαλία. Οι άνθρωποι που πάλεψαν με τα νερά και τις λάσπες να μην πουν μπράβο στην κυβέρνηση με την ψήφο τους» τόνισε ο Κ. Παπαδάκης που μετά την περιοδεία μίλησε σε συγκέντρωση του χωριού.

Τόνισε ότι κυβέρνηση και ΕΕ με τα ελάχιστα θέλουν να την βγάλουν καθαρή με τους πλημμυροπαθείς, οι οποίοι μόνο με τον αγώνα τους μαζί με το ΚΚΕ μπορούν να αποσπάσουν μέτρα υπέρ τους. Για αυτό τόνισε ότι πρέπει το ΚΚΕ να είναι ισχυρό και στην Ευρωβουλή και στον δρόμο του αγώνα όπου ανατρέπεται η αντιλαϊκή πολιτική.

Σχολιάζοντας τα περί ΕΕ του κράτους δικαίου όπου όλα είναι καλά, υπογράμμισε ότι αν ήταν όλα καλά, τότε δεν θα ξεσπούσαν μεγάλες απεργίες, δεν θα έβγαιναν τα τρακτέρ στις πόλεις και δεν θα γίνονταν καταλήψεις στα Πανεπιστήμια για τη σφαγή των Παλαιστινίων.

Ο Κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ που βγάζει τους αγρότες στα μπλόκα, στην ακρίβεια που σαρώνει το λαϊκό εισόδημα, στο έγκλημα στα Τέμπη, σημειώνοντας ότι πρέπει ο λαός να δυναμώσει το ΚΚΕ και τον αγώνα του απέναντι σε ένα κράτος που δαπανά εκατομμύρια ευρώ για στρατιωτικές αποστολές της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και δεν φτιάχνει τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα!

Σχετικές δημοσιεύσεις