Η ΚΛΙΑΦΑ χορηγεί 1.500 επισκέψεις μαθητών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

Η γνωστή σε όλους εταιρεία αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ, σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, χρηματοδοτεί την επίσκεψη 1500 μαθητών στο Μουσείο. Έτσι, οι μαθητές, θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από την ξενάγησή τους στους χώρους του Μουσείου, να γίνουν κοινωνοί περιβαλλοντικών ανησυχιών και προβλημάτων, τα οποία αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πλανήτης, τα οικοσυστήματά του, καθώς και η πανίδα και η χλωρίδα καθενός από αυτά.

Η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αποδεικνύοντας στην πράξη το ενδιαφέρον για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του περιβάλλοντος, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Μουσείου, με αποτέλεσμα 1500 παιδιά, να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν σε έναν χώρο όπου τα μηνύματα για τη σωτηρία του αναδεικνύονται σε κάθε τους βήμα.

Η εταιρεία, έχει μεγάλη παράδοση στο χώρο των αναψυκτικών, από την ίδρυσή της το 1926, μέχρι σήμερα. Είναι μάλιστα πρωτοπόρα, από τη στιγμή που τα αναψυκτικά της, είναι τα μόνα στην Ελλάδα Χωρίς Συντηρητικά.

Στο τέλος κάθε επίσκεψης οι μαθητές θα λαμβάνουν μια τσάντα με δώρα και αναψυκτικά.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων ξεκινά από 16/1/2023 και ολοκληρώνεται στις 31/3/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2432024959 ή στο email info@meteoramuseum.gr. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις