Η ηγεσία του ΥπΑΑΤ στην ΔΕΕΠ ( ΝΟΔΕ) Τρικάλων

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων , μεταξύ της ηγεσίας του ΥπΑΑΤ και κομματικών στελεχών.
Από το ΥπΑΑΤ συμμετείχε ο Υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, οι Υφυπουργοί Διονύσης Σταμενίτης και Σταύρος Κελέτσης, οι Γενικοί Γραμματείς Γιώργος Στρατάκος και Κώστας Μπαγινέτας, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ολλανδικής εταιρείας HVO Internationak Μιλτιάδης Γκουτζούρης.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Κουτσονάσιος, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και οι Βουλευτές της ΝΔ Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα.
Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στα μέτρα για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί και στα μέτρα που έχουν προγραμματισθεί για το προσεχές διάστημα. Επίσης ανέφερε τα εξής: 
 
Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω από την προσπάθεια που όλοι μαζί έχουμε ξεκινήσει για να αναγεννηθεί αυτός ο τόπος. Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας αποτελεί για όλους μας ένα μεγάλο, ένα εθνικό στοίχημα και με επικεφαλής τον ίδιο τον Πρωθυπουργό , εργαζόμαστε όλοι μαζί για να το κερδίσουμε Σημείωσε ότι το  συνολικό κόστος αποκατάστασης ζημιών και έργων θα ξεπεράσει τα 3 δισ., αφορούν όλο το φάσμα των δράσεων, που θα γίνουν με βάση τη μελέτη της Ολλανδικής εταιρείας HVA International”.

Σχετικές δημοσιεύσεις