ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ με DELIVERY; Απογείωσε τις παραγγελίες σου ΑΜΕΣΑ με online delivery!!!

Τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια αναμένεται να αγγίξει η παγκόσμια αγορά online delivery μέχρι το 2025, σύμφωνα με εκτιμήσεις που επικαλείται το Forbes, διευρυνόμενη με διψήφια ποσοστά από τα 82 δισ. καθαρών εσόδων στα οποία διαμορφώθηκε το 2018.

Στην Ελλάδα, η κατηγορία διαδικτυακής παραγγελίας φαγητού παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αύξηση μεταξύ των ηλεκτρονικών αγορών και έφτασε το 2018 τα 500 εκατ. ευρώ σε αξία παραγγελιών.

Η ευκολία του χρήστη και η βέλτιστη εμπειρία αγοράς συνιστούν τους βασικούς πυλώνες, με την ταχύτητα και την εξατομίκευση να τίθενται στο επίκεντρο.

Με τις online παραγγελίες να διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο στην αγορά της εστίασης, τα brands του κλάδου επενδύουν στο νέο αυτό δεδομένο, το οποίο αποδεικνύεται καθοριστικό για τη διατήρηση μιας πιστής και αυξανόμενης πελατειακής βάσης.

Όποιος δεν ακολουθήσει τις εξελίξεις της τεχνολογίας, μένει απλώς πίσω με προβλεπόμενα μάλλον άσχημα οικονομικά αποτελέσματα.

Η επένδυση δεν μπορεί παρά να είναι η δημιουργία ενός δυναμικού, εύχρηστου site για online παραγγελίες, σε συνδυασμό με δυνατότητα online παραγγελιών και από την σελίδα της επιχείρησης στο Facebook.

Τελικά, τα brands τα οποία θα βγουν κερδισμένα θα είναι οι επιχειρήσεις delivery, που θα έχουν μια ισχυρή και δομημένη στρατηγική για την κατακόρυφα αυξανόμενη online παραγγελία.

Με κριτήριο τις τεχνολογικές εξελίξεις, όπου όλα διεκπεραιώνονται μέσω των υπολογιστώ, tablet, mobile συσκευών, το online delivery δίνει μία επιπλέον και ίσως την πιο χρηστική λύση: Εντοπίζει τον καταναλωτή στο περιβάλλον όπου κινείται, προσφέροντάς του υπηρεσίες και προϊόντα που έχει ανάγκη, όπου κι αν βρίσκεται, και τον βοηθά να αποκτήσει εύκολα τα προϊόντα που θέλει.

Η στροφή αυτή στις διαδικτυακές παραγγελίες διανοίγει νέες προοπτικές, για τις εταιρείες εστίασης με delivery που θα ευθυγραμμιστούν με το νέο καταναλωτικό πρότυπο.

Η εντυπωσιακή ανάπτυξη της αγοράς του online delivery αποτυπώνει τις νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και εγγράφεται στην πραγματικότητα της εκτίναξης των ηλεκτρονικών αγορών συνολικά και της χρήσης mobile internet.

Βρισκόμαστε στην εποχή του e-commerce, οπότε, εκ των ων ουκ άνευ, το online delivery κερδίζει συνεχώς ρεύμα και υποστηρικτές. Ο εμπορικός κόσμος που ακολουθεί την τάση αυτή είναι διαρκώς αυξανόμενος.

Για να δείτε προς τα που πηγαίνει η εξέλιξη, διαβάστε αυτό.

Νέες μέθοδοι παράδοσης: Παράδοση με ρομπότ, με drones, ακόμα και με αλεξίπτωτο. Το Jafflechutes στην Αυστραλία επιτρέπει στους πελάτες του να πληρώσουν μέσω PayPal και στη συνέχεια τους ζητά να περιμένουν μια συγκεκριμένη ώρα σε σημείο μαρκαρισμένο με Χ για να παραλάβουν το σάντουιτς που ζήτησαν «εξ ουρανού», με αλεξίπτωτο.

ΛΟΙΠΟΝ;

Εσείς θα μείνετε απ’ έξω από όλη αυτή την έκρηξη του online delivery ή θα ακολουθήσετε τις εξελίξεις, αυξάνοντας το πελατολόγιο;

 

Ελάτε να συζητήσουμε ΜΑΖΙ την δημιουργία του δικού σας site για online παραγγελίες και συνδυάστε το με online παραγγελίες και από την σελίδα σας στο Facebook.

TΗΛΕΦΩΝHΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ για ραντεβού ενημέρωσης.

Τηλ. 24310 73459 και 6994 052414

(εφημερίδα ‘’Διάλογος)

Σχετικές δημοσιεύσεις