Ευχαριστήριο του Συλλόγου Τουριστικών Γραφείων Ν. Τρικάλων

Με αφορμή την πορεία διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν τα μέλη μας σήμερα, με τα τουριστικά τους λεωφορεία, διαμέσου Τρικάλων και Καλαμπάκας στα Μετέωρα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

  • Την Π.Ε. Τρικάλων και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη, που μας δέχθηκε εκτάκτως, για την επίδοση του ψηφίσματος μας προς την κυβέρνηση.
  • Την Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων και τα τμήματα Τροχαίας Τρικάλων και Καλαμπάκας, για την συνδρομή τους στην ομαλή διεξαγωγή της πορείας μας, μέσω των πόλεων Τρικάλων και Καλαμπάκας.
  • Όλους τους συμπολίτες μας στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα, για την ανοχή τους απέναντι στο θόρυβο που προκάλεσε η πορεία των λεωφορείων μας στο κέντρο των πόλεων μας και την στήριξή τους με αυτόν τον τρόπο στον δίκαιο αγώνα μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!
  • Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τοπικά και μη, έντυπα, ηλεκτρονικά, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά, για την συμβολή τους στην κάλυψη της πορείας μας. Με την δημοσιογραφική σας αμεροληψία, γίνατε η φωνή μας, προς την κυβέρνηση και την κοινή γνώμη. Χάρη σε εσάς ακούγονται τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις