Ευχαριστήριο Σημείωμα Κέντρο Ημέρας και Κινητή Ομάδα Παιδιών & Εφήβων

Το Κέντρο Ημέρας και η Κινητή Μονάδα Παιδιών και Εφήβων του Φορέα «Συνειρμός», ευχαριστούμε τις χιλιάδες των Τρικαλινών που τίμησαν με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους (και πάνω απ’ όλα τους μικρούς μας φίλους που έδωσαν ζωή), στο  1ο ΠαιδικόΦεστιβάλ που διοργανώσαμε στα Τρίκαλα, στις 18 και 19 Μαΐου 2024.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές και τις εθελόντριες για την πολύτιμη συμβολή και συνολική προσφορά τους.

Ιδιαίτερα τον Χρήστο Τοζάρο, Πρόεδρο της ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων, τον Βασίλη Γεροδήμο Καθηγητή Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ, τον Κώστα Μυλωνά με την RockschoolAcademy/KostasMilonasDrumsAcademy καθώς και τηΓεωπόνο Μαρία Δρόσου, που οργάνωσανμερικές από τις επιμέρους δραστηριότητες στο πλαίσιο του διημέρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις εκφωνήτριες του Φεστιβάλ, τη Βασιλική Καραθανάση, Σύμβουλο Γονεικότητας και τις Φωτεινή Ξαξίρη και Αντιγόνη Δασκαλοπούλου, φοιτήτριες των ΤΕΦΑΑ

Κλείνοντας, ξεχωριστά ευχαριστούμε το προσωπικό της e-trikala και τον Οδυσσέα Ράπτη για την ευγενική παραχώρηση χώρων και υλικών στο Μύλο του Ματσόπουλου και τη γενικότερη υποστήριξή τους.

Η αναπάντεχη επιτυχία του1ου Παιδικού Φεστιβάλ, ενισχύει την πεποίθησή μας ότι θα μπορούσε να καθιερωθεί  ως ένας ετήσιος θεσμός, ενταγμένος στο συνολικό μας έργο της προαγωγής της δημόσιας κοινοτικής Ψυχικής Υγείας των Παιδιών και των Εφήβων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις