Ετοιμαζόμαστε για την υποδοχή ενός διαφορετικού 2024!

ΚΑΛΟΥΜΕ όσους δεν πιστεύουν στα πανηγυράκια τύπου «Μύλου των Ξωτικών», απ’ τον οποίο κερδίζουν πολιτικά και οικονομικά πάντα οι ίδιοι και η ψεύτικη λάμψη, η οποία αποκρύπτει την οδυνηρή πραγματικότητα που ζούμε.

ΚΑΛΟΥΜΕ όσους καταλαβαίνουν ή πρέπει να καταλάβουν ότι το κυβερνητικό αφήγημα περί δήθεν ανάπτυξης είναι πλαστό. Η ανάπτυξή τους αφορά τους πολύ λίγους, ενώ το 86% (!) του Λαού, όπως δημοσκοπήθηκε, δυσκολεύεται να πληρώσει ακόμα και το ρεύμα. Πολλοί έκαναν μαύρα Χριστούγεννα, ας γέμισαν λαμπιόνια οι πλατείες, οι δρόμοι και οι γέφυρες των Τρικάλων.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους αυτούς που δεν πιστεύουν στα ψέματα χωρίς ντροπή των πολιτικών, της τηλεόρασης, των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης. Καλύτερα, εξαπάτησης του Λαού. Οι πολιτικοί είναι πλούσιοι ή γίνονται πλούσιοι.

ΚΑΛΟΥΜΕ όσους δεν πιστεύουν τα «PASS, καλάθια ελεημοσύνης και κοροϊδίας» του Άδωνι και του Σκρέκα που το παίζουν δήθεν προστάτες του καταναλωτή και του εργαζόμενου.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ την Πέμπτη 28/12 και ώρα 8:30 μ.μ. στο γνώριμο στέκι μας στο καφέ “ΛΗΘΑΙΟ” (παραποταμίως). Θέμα συζήτησης: «το μαύρο 2023 μας οπλίζει με το πάθος του αγώνα για ένα διαφορετικό 2024!»

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Σχετικές δημοσιεύσεις