Επιμελητήριο Τρικάλων: Τηλε-ημερίδα με θέμα «Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας»

Δηλώσεις συμμετοχής έως την 11η Δεκεμβρίου

 

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και οι Π.Τ. Θεσσαλίας Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ν.Ε. Τρικάλων Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, Δήμος Τρικκαίων, Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων, Ένωση Οικονομολόγων Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων, συνδιοργανώνουν ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας», την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 12:00.

Προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτης Κουρμούσης. Ο κ. Ειδικός με τα στελέχη της Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν.4738/2020 και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων για τα ακόλουθα:

  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις,
  • Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας,
  • Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας,
  • Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους (έως την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020) στην ειδική φόρμα που είναι αναρτημένη στο portal του Επιμελητηρίου www.trikala-chamber.grΕΔΩ), προκειμένου να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος (link) μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.

Σχετικές δημοσιεύσεις