Επαναλειτουργία οδοντιατρείων του νομού Τρικάλων

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει πως από τη Δευτέρα 04 Μαΐου τα οδοντιατρεία του νομού εξέρχονται από το καθεστώς λειτουργίας αντιμετώπισης αποκλειστικά  επειγόντων περιστατικών και επανέρχονται σε κανονικό καθεστώς λειτουργίας.

Πέραν των γενικών οδηγιών κοινωνικής συμπεριφοράς που έχουν αναφερθεί ήδη και αφορούν όλους μας , υπάρχουν και κάποιες διαφοροποιήσεις σχετικά με την άσκηση της οδοντιατρικής και γι’αυτό οι οδοντίατροι του νομού ζητάμε την κατανόηση και την βοήθεια των ασθενών μας. Για την αποφυγή συνωστισμών στις αίθουσες αναμονής των οδοντιατρείων παρακαλείστε να μην προσέρχεστε στα ιατρεία χωρίς να προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού. Επίσης κατά την επίσκεψή σας να μην έχετε μαζί σας άλλα άτομα εκτός και αν είναι απολύτως αναγκαίο. Τόσο κατά την τηλεφωνική επικοινωνία όσο και κατά την επίσκεψή σας ο γιατρός σας θα σας θέσει κάποια επικαιροποιημένα ερωτήματα σχετικά με την γενική υγεία σας και την πιθανότητα έκθεσης στον ιό sars-cov 2. Παρακαλείστε να απαντάτε με κάθε ειλικρίνεια.

Σε περίπτωση που έχετε οποιοδήποτε ύποπτο σύμπτωμα-και ειδικά αν τις τελευταίες 3 ημέρες πριν το ραντεβού σας παρουσιάσατε πυρετό, έντονο βήχα, δύσπνοια- εξυπακούεται πως αναβάλλετε την επίσκεψή σας στον οδοντίατρο!

Ακολουθείστε κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού σας κατά την επίσκεψή σας στο ιατρείο για την ασφάλεια όλων μας!

Σχετικές δημοσιεύσεις