Επαγγελματίας ο Βασίλης Πρεκατές στον Ολυμπιακό!

Ένα τεράστιο βήμα για την πορεία της καριέρας του έκανε ο Πρεκατές καθώς πρόσφατα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.
Ο Βασίλης μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία μας από πολύ μικρή ηλικία και έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου βήμα βήμα κάνοντάς τον, τον ποδοσφαιριστή που είναι σήμερα .
Αγωνίζεται σε όλες της θέσης του κέντρου αλλά και ως κεντρικός αμυντικός καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που συνδυάζει υψηλή τεχνική, εξαιρετική φυσική κατάσταση, πολύ καλές αμυντικές τοποθετήσεις και ομαδικότητα, ένα πραγματικό πολυεργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.
Επίσης πρόκειται για έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα και παράδειγμα προς μίμηση καθώς όταν οι περισσότεροι συμπαίκτες του έκαναν το επόμενο βήμα και αυτός “έμεινε πίσω”, όχι μόνο δεν τα παράτησε αλλά δούλεψε ακόμα πιο σκληρά μαζί με τους προπονητές του και αυτό έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα καθώς όταν τον ξαναείδαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού απόρησαν πως δεν τον είχαν προσέξει παλιότερα.
Δύο χρόνια μετά αυτός ο ενθουσιασμός δεν μειώθηκε στο ελάχιστο, με αποτέλεσμα να έρθει η μεγάλη επιβράβευση και να υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και μάλιστα με μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Με συνέπεια στην σκληρή δουλειά είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον του ανήκει!
Η οικογένεια της Δήμητρα Απόλλων εύχεται στον Βασίλη αυτό να είναι το πρώτο από τα πολλά συμβόλαια που θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό και πάνω απ’ όλα να είναι υγιής σωματικά και ψυχικά!

Σχετικές δημοσιεύσεις