Επίσκεψη του Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου στους πληγέντες από την πλημμύρα ναούς σε χωριά των Τρικάλων

Τους πληγέντες από την πλημμύρα ναούς σε χωριά των Τρικάλων, επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, για να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που έχουν υποστεί.Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τα χωριά Πατουλιά, Νομή, Πετρόπορο, Γεωργανάδες, Φαρκαδόνα, Κεραμίδι και Πηνειάδα. Είχε συνομιλία με τους εφημερίους, αλλά και ανθρώπους που έζησαν στιγμές αγωνίας την ώρα των πλημμυρών.

Δόξασε το Θεό που δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα και μετέδωσε κλίμα αισιοδοξίας και τόνισε ιδιαιτέρως την αποφασιστικότητα να αποκατασταθούν οι  ζημιές τάχιστα και ενημέρωσε τους εφημερίους για την άμεση αποκατάσταση από συνεργεία καθαριότητας που θα διαθέσει η Ιερά Μητρόπολη.

Ο Σεβασμιώτατος συνέστησε επίσης σε όλους ψυχραιμία και σύνεση και ευχήθηκε οι εν Τρίκκη Άγιοι, να προστατεύουν το λαό και τον τόπο και να βοηθήσουν να ξεπεραστεί γρήγορα η δεινή δοκιμασία.

 

Δ. Π.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις