Εξαιρετικό κλίμα στη συνεργασία Σακκά – Τριαντόπουλου για το «μετά» των πλημμυρών

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνεργασία του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά και του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Ο Μάγνητας πολιτικός επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τρικκαίων την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023, λίγο πριν την ορκωμοσία των αιρετών της επόμενης δημοτικής περιόδου.

Οι κ. Σακκάς και Τριαντόπουλος, σε συνέχεια της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί από την περίοδο των πλημμυρών, συζήτησαν για πλήθος θεμάτων που αφορούν στους τρόπους ενίσχυσης του Δήμου Τρικκαίων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σακκάς επέδωσε κοστολογημένο υπόμνημα με έργα, δράσεις – και τις αναγκαίες για την υλοποίησή τους χρηματοδοτήσεις -, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις σε όλον τον Δήμο. Κυρίαρχο μέλημα, τα έργα που θα αποκαταστήσουν τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο Daniel σε πολλές περιοχές του Δήμου Τρικκαίων. Σε αυτό το πεδίο συμφωνήθηκε ο τρόπος, με τον οποίο θα προχωρήσουν ταχύτερα οι διαδικασίες για την ενίσχυση του Δήμου.

Ο κ. Σακκάς, επίσης, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για τη συνδρομή του σε όλα τα ζητήματα που απαιτήθηκε, κυρίως, δε, στη στεγαστική αποκατάσταση, τονίζοντας την αντίληψη που διαθέτει ως προς την ουσία των προβλημάτων που αναδεικνύονται. Ο κ. Τριαντόπουλος από την πλευρά του, σε δηλώσεις του εξήρε την άψογη και υποδειγματική, όπως τόνισε, συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, ειδικά στα θέματα της στεγαστικής αποκατάστασης, ευχόμενος «καλή δύναμη» στη νέα δημοτική αρχή.

Στη συνάντηση, επίσης, παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Τρικκαίων Σοφία Αλεστά και Παναγιώτης Ντιντής, η προϊσταμένη τη Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων κ. Θεοδ. Σαργιώτη και ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Θωμάς Παπασίκας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις