Εντοπίστηκε το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης στο κέντρο των Τρικάλων

Στην οδό Αριστοτέλους φαίνεται πως βρίσκεται το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης που έχει βυθίσει κεντρικές οδούς για πάνω από 36 ώρες στο σκοτάδι.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaonline.gr , ο υποσταθμός της ΔΕΗ που τροφοδοτεί με ρεύμα τις οδούς Αριστοτέλους, Αθαμανών, Κορωνίδος, Αλεξάνδρας, Αθηνάς Εργάνης κ.α , βρίσκεται σε υπόγειο πολυκατοικίας επί της Αριστοτέλους που εδώ και τρεις μέρες τώρα είναι πλημμυρισμένος. Ο Δήμος Τρικκαίων πριν λίγη ώρα ήρθε να αντλήσει τα νερά και αποκαλύφθηκε ότι εκεί βρίσκεται το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης.
Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, η ΔΕΗ αγνοούσε την ύπαρξη του υποσταθμού και ενώ είχαν δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα για να καθαριστεί το υπόγειο, δεν ερχόταν καμία αρμόδια υπηρεσία.
Παράπλευρες απώλειες της γειτονιάς ήταν μια κατάκοιτη ηλικιωμένη γυναίκα που χρήζει μηχανικής υποστήριξης από οξυγόνο, η οποία λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης ύστερα από ένα 24ωρο χωρίς οξυγόνο αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της και να φιλοξενηθεί από τρίτους. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως δεν έχουν φαγητό, ούτε μπορούν να μαγειρέψουν με οποιονδήποτε τρόπο, καθώς όλα τα τρόφιμα τους χάλασαν όπως επίσης και τα φάρμακα τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις