Δωρεάν online παράσταση του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων

Με την κωμωδία των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά «Με δύναμη από την Κηφισιά, συνεχίζει το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων να προσφέρει δωρεάν στο διαδίκτυο ορισμένες από τις επιλεγμένες του παραστάσεις. Στη σελίδα του Δήμου Τρικκαίων στο youtube (https://www.youtube.com/user/DimosTrikkaion, στον σύνδεσμο https://youtu.be/er-JxHfLq9w ή από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων #ΜένουμεΣπίτι Δημιουργικά (https://trikalacity.gr/menoymespiti-me-dimioyrgiki-apascholisi-paidion/), το έργο είναι διαθέσιμο, όπως ανέβηκε την περίοδο 2017-18. Ηταν μια παράσταση τιμής στον Δημήρτη Κεχαΐδη που γεννήθηκε στα Τρίκαλα και το έργο ανέβηκε σε σκηνοθεσία Στέφανου Νταλάση, στο θέατρο «Μηχανουργείο» του Μύλου Ματσόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Θέατρο έχει ήδη ανεβάσει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στο κανάλι του Δήμου, επιλεγμένε αποσπάσματα από παραστάσεις της εικοσαετίας 1997-2017.

 

Για το έργο:

Τέσσερις γυναίκες παρουσιάζονται και αποκαλύπτονται…
Η Αλέκα, η Ηλέκτρα, η Φωτεινή και η Μάρω, τέσσερις σύγχρονες Ελληνίδες, ερωτεύονται, χωρίζουν, αγαπιούνται, συγκρούονται, θέλουν να ζήσουν, να γελάσουν, να ταξιδέψουν…
Τέσσερις γυναικείες υπάρξεις με ανασφάλειες… που είναι εξαρτημένες από τους άντρες τους… που έλκονται από την περιπέτεια… που «καβαλάνε» τα συναισθήματά τους και πάνε…
Τα λένε όλα μεταξύ τους και θέλουν να είναι αισιόδοξες για το αύριο…
«Με δύναμη από την Κηφισιά», μια δροσερή κωμωδία για τον έρωτα που απευθύνεται και αφορά πρωτίστως γυναίκες και θα την απολαύσουν κυρίως οι άντρες!

Κατάλληλο με απαραίτητη τη γονική συναίνεση.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Στέφανος Νταλάσης
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Καρανίκας
Κοστούμια: Μυρσίνη Κατσάνου
Μουσική επιμέλεια-σενάριο φιλμς: Στέφανος Νταλάσης
Κινηματογράφηση-προβολές: Γιάννης Φλούλης
Τεχνικός παράστασης: Αχιλλέας Βλάχος
Βοηθός σκηνής: Μυρτώ Κρανιά
Οργάνωση παραγωγής: Βικτωρία Καραμούζη

 

Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί:
Αλέκα: Σια Φαράκη
Ηλέκτρα: Βίκυ Ιακωβάκη
Φωτεινή: Γωγώ Κατσιανάκου
Μάρω: Φανή Σπανού

Guest: Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, Σάκης Μπιλιάλης,
Κώστας Μπουραζάνας, Αρτέμις Αρκουμάνης

 

Βιντεοσκόπηση παράστασης-κάμερες: Θανάσης Παπανικολάου, Αποστόλης Τσατσαρώνης

Μοντάζ: Θανάσης Παπανικολάου

Σχετικές δημοσιεύσεις