Δωρεάν μάθημα γνωριμίας TaiChi

Με τον Βασίλη Νανάκη στη Σχολή Χορού “Επί Σκηνής”

Αναγνωρίζουμε το ΤάιΤσι όταν βλέπουμε ανθρώπους να εκτελούν μια σειρά αθόρυβων, ρευστών, ομοιόμορφων, αργών κινήσεων. Δείχνει τόσο γαλήνιο και χαλαρό.

Σε αντίθεση με πολλά συστήματα γυμναστικής ή άλλα αθλήματα, το ΤάιΤσι έχει το πλεονέκτημα ότι καθένας μπορεί να ασκηθεί σ’ αυτό. Το ΤάιΤσι είναι κατάλληλο για όλους, ανεξαρτήτως σωματικής διάπλασης και ηλικίας. Βελτιώνει τη σωματική και διανοητική μας κατάσταση, αναπτύσσει εσωτερική πειθαρχία, ανοίγει την καρδιά και το μυαλό και απελευθερώνει τις πνευματικές μας δυνατότητες.

Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο κάνουν ΤάιΤσι για να εκμεταλλευτούν τα ευεργετικά του αποτελέσματα: μείωση του στρες, βελτίωση της υγείας και μακροζωίας, μεγάλη ζωτικότητα και αντοχή.

 

Βιογραφικό

Ο Βασίλης Νανάκης γεννήθηκε το 1967 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Παράλληλα με το θέατρο, ασχολείται με το ΤάιΤσι  σε καθημερινή σχεδόν βάση τα τελευταία 22 χρόνια.

-Ξεκίνησε το ΤάιΤσι με δάσκαλο τον Πέτρο Κουρόπουλο στην Αθήνα.

-Για 7 χρόνια υπήρξε μαθητής του Κινέζου δασκάλου TangToungWing.

-Για 1 χρόνο μαθήτευσε δίπλα στο Γιώργο Πετρούνια.

-Παρακολούθησε δυο θερινά σεμινάρια στο Παρίσι με δάσκαλο τον JianLiujun.

-Τα τελευταία 10 χρόνια διδάσκει ο ίδιος την τέχνη του ΤάιΤσι σε Δραματικές Σχολές και σε Σχολές Χορού στο πλαίσιο της κινησιολογίας.

Η χαλάρωση, η εσωτερική ηρεμία και η καλή υγεία είναι στοιχεία απαραίτητα σε όλους μας. Φορέστε άνετα ρούχα, πετσετούλα, νεράκι και ελάτε να εναρμονιστούμε με τη συμπαντική ενέργεια και το σώμα μας.

Είσοδος δωρεάν, έξοδος με χαμόγελο

Τρίτη 4 Οκτώβρη 2022

Ώρα: 21:00 – 22:30

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχολή Χορού “Επί Σκηνής”,

Υψηλάντου 23 (Μανάβικα). Τηλ. 2431 101814 και 698 36 61 641

 

Σχετικές δημοσιεύσεις