Διακρίσεις ΣΟΑΤ στο Διεθνές Τουρνουά του Βελγίου

Σπουδαίες διακρίσεις των αθλητών του ΣΟΑΤ στο Διεθνές τουρνουά του Βελγίου με την επωνυμία  “INDOOR BRUSSELS 2022” που έγινε στις Βρυξέλλες στις 3-4 Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα ο Σύλλογος κατάφερε να αποκομίσει 3 Χρυσα,1 Ασημένιο και 2 5ες θέσεις. Αναλυτικά:
Η Μαρία Τζέλη συνεχίζοντας την καταπληκτική της πορεία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο τόσο στις Γυναίκες όσο και εύκολα στις Νεανίδες. Μάλιστα στις Γυναίκες κέρδισε την έμπειρη Γαλλίδα πρωταθλήτρια με πλούσιο παλμάρε
Ο Αλέξανδρος Ρούτσι στους Εφήβους κέρδισε επίσης το Χρυσό με πολύ ωραία απόδοση αν και πρωτοεμφανιζόμενος σε διεθνείς αγώνες επιδεικνύοντας μεγάλο ψυχικό σθένος.
Η Κλεονίκη Γούλα στις Νεανίδες ηττήθηκε στον Τελικό στις λεπτομέρειες σε μεγαλύτερη κατηγορία βάρους αλλά με δυνατή απόδοση.
Ο Βαγγέλης Καραμήτρος και ο Σόλων Μανασής δεν μπήκαν στα Μετάλλια οριακά αλλά δείχνοντας βελτιώσεις και αποκομίζοντας μεγάλες εμπειρίες

Για μια ακόμη φορά πιστοποίησαν την κλάση τους και σε ένα διεθνές τουρνουά, δικαιώνοντας άπαντες στον Τρικαλινό σύλλογο, κάνοντας όλους μας περήφανους.

 

 

Μάλιστα η Μαρία Τζέλη ανακηρύχθηκε ως ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ αφού ήταν σε όλη την διοργάνωση εντυπωσιακή.
Η σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο αποδίδει καρπούς με ορατά αποτελέσματα και αποτελούν προάγγελο για πολύ σπουδαίες πορείες και επιδόσεις.
Πλήρη ικανοποίηση για τον υπεύθυνο του προπονητικού τιμ του ΣΟΑΤ Νίκο Παϊταρίδη όχι μόνο από τα μετάλλια αλλά περισσότερο για το επίπεδο που έδειξαν οι αθλητές.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους, τις οικογένειές τους για την στήριξη τους στους αθλητές και τους εύχεται σπουδαίες αθλητικές και μαθητικές επιδόσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις