Διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα σε Τρίκαλα και χωριά

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

 

  1. ΔΕΥTΕΡΑ 22-11-2021

α. Από ώρα 08:00 – 15:30στις οδούς : Τμήμα της οδού Χαριλ. Τρικούπη, από το ύψος της πλατείας Βουβής (Οικοδομή Βανταλή) αριστερά και δεξιά έως την οδό Δ. Νταή.

β. Από ώρα 08:00 – 15:30στις οδούς : Τμήμα της οδού Πιτσάκου, από το ύψος του 1ο Δημοτικού Σχολείου αριστερά και δεξιά έως την οδό Δεληγιώργη, καθώς και αριστερά και δεξιά  της οδού Φιλίας των Λαών. Συμπληρωματικά περιλαμβάνεται  και η οικοδομή της  οδού Δεληγιώργη 64.

γ. Από ώρα 08:00 – 15:30στις οδούς : Τμήμα της οδού Νταή , από το ύψος της οικοδομής του ΠΡΟΠΟ ΠΙΑΖΑ (1ο Δημοτικού Σχολείου) αριστερά και δεξιά έως την οδό Χαριλ. Τρικούπη.

  1. ΔΕΥTΕΡΑ 22-11-2021

 

α.Από ώρα 08:00-11:30 στα χωριά : Κεραμίδι,  καθώς και από το ύψος της Εθνικής οδού Τρικάλων -Λαρίσης αριστερά και δεξιά από το ύψος της γέφυρα Κλοκωτούέως τον κόμβο Ζάρκου.(ΔΑΚΑΡ,ΦΑΡΜΑΒΕΤ, Φ/Β ,ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΑ)

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

      ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σχετικές δημοσιεύσεις