Διήμερο εκδηλώσεων στην Σουίτα art café

Απόψε Δευτέρα και αύριο Τρίτη

 

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Ανδρέα Παπαγιαννακόπουλου, Leoforio…’’A memory of a memory that we are all left with’’

 

Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος-κιθάρα, συνθέσεις

Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος-κόντρα μπάσο

Νίκος Σιδηροκαστρίτης-τύμπανα

 

Leoforio… Ονομάζεται το προσωπικό πρότζεκτ του Ανδρέα Παπαγιαννακόπουλου. To 2016 ηχογράφησε τον πρώτο δίσκο ‘’First stop’’.

Το project δημιούργησε αίσθηση από την πρώτη στιγμή και επιλέχτηκε από την ‘’Στέγη γραμμάτων και τεχνών’’ να παρουσιάσει τον δίσκο στο new jazz generation(2017) ενώ την επόμενη χρονιά παρουσιάζεται στο Syros Jazz festival.

To leoforio…Εμφανίζεται ξανά με νέες πρωτότυπες συνθέσεις και νέους συνοδηγούς, παρουσιάζοντας το καινούριο μουσικό έργο ‘’Α memory of a memory that we are all left with’’. Ένα μωσαϊκό ήχων που συνθέτει εικόνες από τη σύγχρονη αυτοσχεδιαστική, ψυχεδελική και κινηματογραφική μουσική – μια ηχητική επεξεργασία της σύγχρονης πραγματικότητας, που σε κάθε συναυλία ,το απρόβλεπτο γίνεται η αφετηρία της, για νέες εμπειρίες με όλους τους παρευρισκόμενους συνταξιδιώτες του.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

έναρξη 21:30

είσοδος 7€

Στ. Σαράφη 18

τηλ 24310 20676

 

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Ανδρέας Πασπάτης “Σόλο”

Ο κωμικός Ανδρέας Πασπάτης έρχεται με τη νέα του, εντελώς solo, Stand up Comedy παράσταση, με τίτλο “Σόλο”. Αφού μας εξήγησε πώς είναι να μένεις μόνος στο “Διαβάστηκε”, στην προηγούμενη ομώνυμη παράσταση, ο τίτλος “Σόλο” ήταν ουσιαστικά αναμενόμενος για νέα του παράσταση.

Ο Ανδρέας είναι stand up κωμικός και γράφει τα κείμενά του solo, ανεβαίνει solo στη σκηνή και παρουσιάζει την παράστασή του, που είναι ένα stand up comedy solo. Επίσης έχει έναν σκύλο στο σπίτι, που τον λένε Σόλο. Στην ερώτηση: “Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από το Star Wars;” απαντά ο Τσουμπάκα… επειδή είναι συνέχεια με τον Han Solo.

Εσείς μην έρθετε στην παράσταση solo!

O Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2007. Μετράει συνεχείς παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Comedy Central στο Λονδίνο και οι solo του παραστάσεις, “Τσάι Party” και “Διαβάστηκε”, παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία το 2017-2018, και το 2019 μέχρι και το 2022, αντίστοιχα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό. Διοργάνωσε και συμπαρουσίασε το 2015 το πρώτο Stand Up Comedy Battle, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και το 2016 το πρώτο ζωντανό Comedy Talk Show “The Comedians”. Ακόμα, έχει πάρει μέρος σε διοργανώσεις όπως το «Stand up for U», διάφορα Tedx, και αποτέλεσε παρουσιαστής του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει υπάρξει ιδρυτής και πρόεδρος του Brunel University Comedy Society (London) και διοργανωτής του Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και Thessaloniki Open Mic.

Έναρξη: 21:30

Διάρκεια: 70’

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω more.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Nova, Public, MediaMarkt , βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Tickets Link:

https://www.more.com/theater/andreas-paspatis-solo-trikala/

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: €12

Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€

Production: HAH Comedy / TMR Entertainment Group

Σχετικές δημοσιεύσεις